Splošni pogoji

Splošni pogoji uporabe

Dobrodošli na elproing.si!

Ti pogoji opisujejo pravila in predpise za uporabo za spletno mesto ELproing d.o.o., ki se nahaja na https://www.elproing.si.

Z dostopom do tega spletnega mesta predpostavljamo, da sprejemate te pogoje. Ne nadaljujte z uporabo https://www.elproing.si, če se ne strinjate z vsemi pogoji, navedenimi na tej strani.

 

Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke. Z dostopom do https://www.elproing.si ste se dogovorili za uporabo piškotkov v dogovoru s podjetjem ELproing d.o.o. in politiko zasebnosti na spletnem mestu.

Piškotki ki jih uporabljamo so:

  • PHPSESSID  — je obvezen piškotek, ki omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami. Se izbriše takoj, ko zapustite spletno mesto.

 

Licenca

Če ni drugače navedeno, je ELproing d.o.o. dajalec licence za spletno mesto in lastniki pravic intelektualne lastnine za vse gradivo na https://www.elproing.si. Vse pravice intelektualne lastnine so pridržane. Do tega lahko dostopate s https://www.elproing.si za svojo osebno uporabo, za katero veljajo omejitve, določene v teh pogojih.

Ne smete:

Ta sporazum začne veljati ob neposrednem prihodu na naše spletno mesto.

 

Pridrževanje pravic

Pridržujemo si pravico, da zahtevamo, da odstranite vse povezave ali katero koli določeno povezavo do naše spletne strani. Soglašate, da na zahtevo takoj odstranite vse povezave do našega spletnega mesta. Pridržujemo si tudi pravico do sprememb teh pogojev in pravil, ki povezujejo politiko kadar koli. Z nenehnim povezovanjem na našo spletno stran se strinjate, da ste zavezani in sledite tem pogojem in pogojem.